PowerFlex easy startup webinar

PowerFlex 525 Easy Startup

Lär dig hur du snabbt och enkelt konfigurerar din PowerFlex 525 frekvensomriktare och få grepp om verktygen, som guidar dig vid parametrering.
Allen-Bradley PowerFlex 525

Allen-Bradley® PowerFlex® 525 frekvensomriktare har en innovativ, modulär design för att stödja snabb och enkel installation och konfiguration. Denna generation av kompakta enheter erbjuder inbyggd EtherNet/IP™-kommunikation, USB-programmering och standard säkerhetsfunktioner.  

PowerFlex® 525 frekvensomriktare erbjuder en märkeffekt på 0,4…22 kW (0,5…30 Hp) med globala spänningsklasser på 100…600V. Erbjuder en mängd olika motorkontroller och flexibla monteringsalternativ. PowerFlex® 525 frekvensomriktare klarar temperaturer upp till 70 °C (158 °F) och är idealiska för applikationer som transportörer, fläktar, pumpar och blandare.
PowerFlex® 525 frekvensomriktare är väldigt tätt integrerade med våra Logix styrsystem. Både konfiguration, applikation och underhåll sköts från Studio 5000. 

Vi hållar webbseminarium och granskar möjligheterna med integrerad arkitektur och visar dig, hur enkelt det är att få igång en PowerFlex. Vi kommer också att gå igenom verktygen, som guidar parametrering av PowerFlex och hur man konfigurerar ADC (Automatic Device Configuration).

Anmäl dig till vårt webbseminarium för att höra mer om hur du snabbt och enkelt konfigurerar din PowerFlex® 525 frekvensomriktare. 

Info om presentatörerna:
Webbseminariet presenteras av våra svenska och danska commercial engineers Jari Turja och Rene Lind, som har många års erfarenhet av automation och Rockwell Automations produkter och lösningar. 

Målgrupp: Automationsingenjörer, konstruktörer m.fl