För maskinbyggare

Hos Wexoe AB levererar vi ett av världens bästa automationsfabrikat till maskinbyggare. Genom vårt strategiska samarbete med Rockwell Automation kan vi erbjuda integrerade SMARTA lösningar, snabbaleveranser samt snabb kundsupport.

Våra kunder uppnår alla de teknologiska fördelar som medföljer en lösning från Rockwell Automation –en av världens största leverantörer för industriell automation. Som lokal partner och expert kan vi tillsammans med Er utarbeta rätt lösning med fokusering på produktivitet och driftssäkerhet. Vi är engagerade i samarbetet med fokus på att skapa smidiga flexibla processer där vi levererar en hög teknisk kunskap, samt snabba leveranser från vårt lokala lager.

Världens bästa automationslösningar

Hos Wexoe AB kan vi utveckla och leverera kombinations- och förkonfigurerade lösningar till maskinbyggare, med bland annat Rockwells marknadsledande lösningar men även i kombination med våra komplementära leverantörer. Vi kan också med hjälp av vår egen monterings avdelning skapa anpassade lösningar som inkluderar ex. håltagning, förmontage, maskinpackade leveranser etc.

Effektiva lösningar som ökar konkurrenskraften

Vi ser det som vår uppgift att förstärka maskinbyggare i konkurrens med Asien och andra lågkostnadsområde genom att höja värdet och kapa produktionskostnader på lokalt producerade maskiner. Vi har kunskapen och produkterna som krävs för att göra vanliga maskiner till SMARTa maskiner där slutkundens värde blir högre och marginalen för maskinbyggaren samtidigt blir större. Vi ser det som viktigt att arbeta både med att öka värdet och att effektivisera produktions tiden för våra partners.

Se vår lösningar för maskinbyggare

Software
Festo automation
maskinsäkerhet
Projekt og teknisk support

Se våra kvalitetsmärken

Kvalitet säkrar driftsäkerhet. Därför arbetar vi endast med omsorgsfullt testad kvalitet, erkända leverantörer och driftsäkra lösningar.

Få full nytta av dina investeringar

Lokala experter, världens bästa automation och datacenterlösningar

Vi hjälper dig att förverkliga din fulla potential riktad rådgivning, kurser och webbseminarier.

I vårt nyhedsbrev kan du hålla dig uppdaterad om dette och ny teknik för branschen. 

Anmäl dig nu
close-link
GET FREE AUDIT