Vi önskar att vara ett ledande socialt ansvarsfullt företag som hjälper skandinaviska företag att realisera sin fulla potential genom att erbjuda skräddarsydda lösningar inom kritisk infrastruktur, el, automatisering och kommunikation.

Hos Wexoe AB säkerställer vi användandet av globala automationslösningar tillsammans med lokala experter. Vi utvecklar och levererar lösningar med ett stort fokus på TCO. Med vår branschkunskap och erfarenhet tar vi stort ansvar hela vägen från idé till produktion med både rådgivning, support och kompetenshöjande utbildning.

Vi skapar framtidens automationslösningar och resultat för våra kunder genom mod, insikt och dedikation. Mod att se möjligheter i ett strategiskt samarbete med Rockwell Automation och övriga leverantörer samt att ta ansvar för branschens kunskapsnivå. Insikt i behovet av smidig behandling av marknad och kunder samt dedikation att skapa resultat genom lösningar.

Lokal automations och datacenterlösningspartner med fokus på produktivitet och driftsäkerhet

Som lokal partner och experter på ett av världens ledande automationsföretag och datacenterlösningar, väljer våra specialister rätt produkter för att utarbetar den optimala lösningen tillsammans med våra kunder, med fokus på produktivitet och driftsäkerhet. Wexoe kan utöver att hitta rätt teknisk lösning även ge en flexibel logistik och möjligheter för anpassning i egen montageverkstad.

Kunskap och tjänster som skapar värde

Vi tror på att kunskap skapar värde. Därför delar vi med oss av våra omfattande kunskaper för att hålla våra kunder uppdaterade. Det gör vi genom rådgivning inför våra kunders projekt men vi tillhandahåller också kompetensgivande kurser till våra kunder – på egen hand och i samarbete med vores partnere. Vi är smidiga och fokuserar på att vara en snabb och flexibel leverantör med professionell kundservice.

Se mer om våra lösningar och kompetenser