Nätverk och Stratix® Switches

Allen-Bradley® Stratix® switchar erbjuder en säker infrastruktur till ditt maskinnätverk. Konfigureras via IT och OT verktyg för ökad produktivitet i en säker miljö.

Lär dig hur du väljer rätt switch till din maskin/anläggning och få ökad förståelse för en Managed switch

Allen-Bradley® Stratix® switchar är utvecklade, optimerade samt testade för industriella miljöer.
Integrationen med Allen-Bradley® Logix-system ger möjlighet att i realtid reagera på kommunikationshändelser och minska riskerna i er produktion.
Integrationen med Allen-Bradley® Logix-system och Ciscos operativsystem ger både IT och OT möjlighet att konfigurera och diagnostisera nätverket.
Faceplates till våra PanelView®- och FactoryTalk®View-enheter med möjlighet till konfiguration och diagnostik direkt i ert operatörsgränssnitt. 

Anmäl dig vårt webbseminarium och uppdatera dig på vår Stratix® produktportfölj och hur du kopplar ihop ditt maskinnätverk.

Vi håller webinarier och ger dig inblick i:

  • Vilka produktval som kan göras
  • Hur du ansluter ditt system till maskinens nätverk

Efter webbinariet får du en överblick över fördelarna vid att använda en Managed switch samt uppdaterad kunskap om Allen-Bradleys Stratix®-produktsortiment. Vi ger dig också svaret på frågan: Är en Unmanaged switch alltid rätt?

Se vårt webbinarie för att höra mer om fördelarna med en programmerbar Stratix® switch. 

Presentatörerna är Jari Turja och Rene Line, båda är Commercial Engineers med många års erfarenhet av automation och Rockwell Automations produkter och lösningar.

Målgrupp: Automationsingenjörer, konstruktörer, IT m.fl