Smart Machines

I branschen är konkurrensen hård – både globalt och lokalt – och produktionsplanering och optimering är för de flesta affärskritiska. Att bygga maskiner från grunden som optimerar produktivitet, kvalitet och säkerhet samtidigt som nyckelpersoner kan hämta data och insikter när det behövs är ett krav för ledande tillverkare.
Smarta maskiner från Rockwell Automation erbjuder högre produktivitet – och allt börjar med en knapptryckning.

Som lokal distributör av marknadens ledande varumärke erbjuder vi lösningar för Smart Machines med erkänd teknik. Vår partner, Rockwell Automation, har vidareutvecklat CompactLogix-serien till en ännu mer innovativ och kompakt PLC, som i kombination med Studio 5000-mjukvaran sätter nya globala standarder för lösningar för smarta maskiner. Detta säkerställer våra kunder exakt den lösning som krävs för en given applikation.

Ökad produktivitet med globalt använd teknik

Genom att alla sensorer på maskinen kopplas till ett gemensamt nätverk och när underhåll och inkörning optimeras, förbättras de totala kostnaderna för en Smart Machine markant, jämfört med en traditionellt uppbyggd maskin. Med våra lösningar för Smart Machine är all elektronisk utrustning i maskinen ansluten till samma nätverk via en hårdvaru- och en mjukvaruplattform, vilket säkerställer stabil drift.

Varför är det en fördel att använda smarta maskiner?

Smart Devices – Grunden för Smart Manufacturing

Total översikt med smart intelligens

Smart Machine är en självövervakande maskin, där alla maskinens Smart Sensors har en integrerad intelligens. Om en Smart Sensor håller på att gå utanför sitt arbetsområde aktiveras en förvarning via systemet som meddelar operatören om behovet av underhåll. Därmed får operatören total överblick och möjlighet att planera underhåll, vilket hjälper till att minska driftsavbrotten i produktionen.

Digital transformation börjar med en knapptryckning…

Smart Machines är en självövervakande maskin där alla maskinens Smart Sensors har integrerad intelligens. Om till exempel en Smart Sensor är på väg att ta sig ut ur sitt arbetsområde, aktiveras en förvarning via systemet, som meddelar operatören om behovet av underhåll. Detta ger operatören en total överblick och möjlighet att planera underhållet, vilket bidrar till att minska stilleståndstiden i produktionen.

Prova ROI-kalkylatorn och få en uppfattning om vad du potentiellt kan spara med smarta maskiner>>

Smarta enheter är grunden för smarta system – och smarta maskiner.

De är nyckeln till den information du behöver för att bestämma och agera, förbättra produktiviteten och ge dig ut på resan mot en digital transformation.

Få nyheter om lösningar för Smart Machine

Med vårt nyhetsbrev kan du löpande hålla dig uppdaterad om lösningar inom Smart Machine, läsa applikations exempel och bli informerad om kommande kurser och utbildningar.

Läs mer om Smart Machines konceptet

[/av_one_third]

Kontakta vår specialister

Genom våra strategiska partnerskap med erkända partners erbjuder vi globala lösningar med lokal expertis. Kontakta vårt team av specialister och optimera din drift.

Många fördelar med PLC-styrt Building Management System (BMS)

Danska KSN har – helt från grunden – byggt upp sitt eget BMS. Systemet ger full kontroll på företagets gas-, el- och vattenförbrukning. 

Anmäl dig nu
close-link
GET FREE AUDIT