Smart Machines

Hos Wexoe AB skapar vi lösningar för Smart Machine som minskar felinformationen och garanterar våra kunder en stabil drift med den prestanda som de har behov av mellan stora applikationer.

Ökad produktivitet med globalt använd teknik

Som lokal distributör av marknadens ledande varumärken skapar vi alltid lösningar för Smart Machine med erkänd teknik. Vår partner, Rockwell Automation, har vidareutvecklat CompactLogix-serien till en ännu mer innovativ och kompakt PAC-lösning, som i kombination med programvaran Studio5000 sätter nya globala standarder för lösningar för Smart Machine. Därmed garanteras våra kunder den prestanda som de behöver för sina applikationer.

  1. Läs mer om Smart Machine här

Genom att alla sensorer på maskinen kopplas till ett gemensamt nätverk och när underhåll och inkörning optimeras, förbättras de totala kostnaderna för en Smart Machine markant, jämfört med en traditionellt uppbyggd maskin. Med våra lösningar för Smart Machine är all elektronisk utrustning i maskinen ansluten till samma nätverk via en hårdvaru- och en mjukvaruplattform, vilket säkerställer stabil drift.

Total översikt med smart intelligens

Smart Machine är en självövervakande maskin, där alla maskinens Smart Sensors har en integrerad intelligens. Om en Smart Sensor håller på att gå utanför sitt arbetsområde aktiveras en förvarning via systemet som meddelar operatören om behovet av underhåll. Därmed får operatören total överblick och möjlighet att planera underhåll, vilket hjälper till att minska driftsavbrotten i produktionen.

  1. Läs mer om Smart Sensors här

Få nyheter om lösningar för Smart Machine

Med vårt nyhetsbrev kan du löpande hålla dig uppdaterad om lösningar inom Smart Machine, läsa applikations exempel och bli informerad om kommande kurser och utbildningar.