För OEM

Hos Wexoe AB levererar vi globala lösningar till stora delar av industrin, i synnerhet elektronik- och läkemedelsbranscherna. Vi har stor erfarenhet inom design av kundanpassade lösningar för OEM-projekt, där vi säkrar optimala och långsiktiga resultat genom att utnyttja våra omfattande tekniska fackkunskaper och starka nätverk av erkända leverantörer.

Våra kunder får leveranssäkerhet och ett långsiktigt värdeskapande samarbete. Vi är den moderna lokala industripartnern både när det gäller kompletta lösningar, speciallösningar och enskilda, men avgörande komponenter. Vi kan säkerställa tiden till marknadsföring, eftersom vi är enkla och snabba att arbeta med tack vare våra omfattande marknadskunskaper, stora fackkunskaper och nätverk av erkända, globala leverantörer av kvalitetskomponenter inom elektro-mekanik.

Lösningar på alla nivåer

Hos Wexoe Industry har vi bred förmåga att coacha och stödja i alla faser från idé till produktion. Med vår stora erfarenhet och omfattande specialisering kan vi erbjuda expertis i anslutning till OEM-projekt, kompletta lösningar och speciallösningar.

Genom vårt stora nätverk av erkända leverantörer, kan vi garantera komponenter med hög kvalitet. Samtidigt erbjuder vi effektiv logistik och lokal lagerhållning, även på lång sikt. Vi kan kort sagt erbjuda ett stabilt och långvarigt samarbete.

Software

Få full nytta av dina investeringar

Lokala experter, världens bästa automation och datacenterlösningar

Vi hjälper dig att förverkliga din fulla potential riktad rådgivning, kurser och webbseminarier.

I vårt nyhedsbrev kan du hålla dig uppdaterad om dette och ny teknik för branschen. 

Anmäl dig nu
close-link
GET FREE AUDIT