Underhållsprogramvara FIIX

software FIIX

Fiix är en underhållsprogramvara (SaaS) som kombinerar ditt företags produktionsenheter, arbetsorder och materialförteckningar i ett öppet integrationsnätverk baserat på AI. Med Fiix kan du snabbt och enkelt koppla samman IoT med OT och förbättra interaktionen mellan fysiska tillgångar och anställda för ett bättre resultat.

Få den information du behöver från produktionen när du behöver den.

Undvik oplanerade stopp i produktionen. Få en överblick över underhållsuppgifter samt lagerstatus och leveranstid för olika reservdelar etc.

20 anledningar att använda Fiix programvara från Rockwell Automation
Fiix från Rockwell Automation är en AI-baserad mjukvarulösning för underhållshantering (CMMS).

I takt med att antalet uppkopplade tillgångar i industrin ökar blir behovet av att få insikt i maskinhälsan allt viktigare för förebyggande underhåll, och insikt i den totala utrustningseffektiviteten (OEE) kan bli en konkurrensfördel.
Fiix molnbaserade CMMS skapar arbetsflöden för att planera, organisera och spåra underhåll av utrustning. Det ansluter sömlöst till affärssystem och lägger grunden för att beslut ska kunna fattas baserat på faktiska data.

Fiix-plattformen ger med andra ord företagen en 360-gradersvy av integrerade data från automation, produktion och underhåll, vilket hjälper dem att övervaka och förbättra prestandan hos sina tillgångar och optimera hur underhållsarbetet utförs.