Träffa oss på Elmia Automation 2022

Besök oss i montern på Elmia 2022 och deltag i Lotteriet för att vinna en El-sparkcyckel

Hos Wexoe AB hjälper vi våra kunder att hitta rätt system för en total automationslösning, detta med hjälp av ett nära sammarbete med våra globala leverantörer Rockwell Automation, Festo HMS Networks m.fl. samt vår egen lokala expertis . Vi tar fram och levererar produktlösningar med ett stort fokus på kundernas behov av långsiktighet, kvalite, lönsamhet och hög produktivitet. Med vår branschkunskap och erfarenhet tar vi stort ansvar hela vägen från idé till produktion med både rådgivning, support och kompetenshöjande utbildning.

Wexoe AB välkomnar besökare i montern för att visa och diskutera lösningar för automation från någon av våra samarbetspartners Rockwell Automation, Festo, HMS Networks med flera.

Vi hjälper er med allt ifrån från enkla styrningar för små maskiner och applikationer till mycket komplexa med fokus på servorörelser eller processlösningar.

Allt kan bindas samman för att ingå i en modern digital lösning med fokus på information och tillgänglighet för en SMART maskin eller produktion.

Exempel på nyttan med detta är att få en överblick av energi, förebygga driftstopp, ökad produktivitet, förkortade drift och underhålls tider mm.

I vår monter hittar du både hårdvara, mjukvara och kunnig personal för att diskutera dina applikationer och lösningar.

Väl mött på en god kopp kaffe!

Tony Annell

Kontakt

Tony Annell

Divisionschef
T: 070-609 2610
E: tan@wexoe.se