Rockwell Automations Box pc ASEM 6300

Rockwell Automations ASEM 6300B Box PC

Rockwell Automations nya kompakta box PC, ASEM 6300B-JB1, ger en tillförlitlig och mycket konfigurerbar lösning för produktionsautomation. Enheterna är kraftfulla, vilket gör dem idealiska för HMI, IIoT-gateway och dataloggning.

Rockwell Automations ASEM™ 6300B box PC finns tillgängliga i flera olika formfaktorer och processorer för att matcha din applikation. Dessa datorer kan paras ihop med FactoryTalk® View SE eller FactoryTalk® Optix™-programvara för att ge den optimala HMI-upplevelsen inom Rockwell Automation® Connected Enterprise® produktionssystem.

Alla datorer levereras som standard med operativsystemet Windows® 10 IoT Enterprise LTSC, men finns även tillgängliga utan operativsystem som tillval.

ASEM 6300B-boxdatorer förbättrar cybersäkerheten genom att integrera ThinManager®-programvaran. Flera PC-datorer med lokalt lagrade applikationer spridda över ett fabriksgolv kan öka attackytan och säkerhetsriskerna. Med programvaran ThinManager kan applikationer köras och underhållas från en central och säker plats.
Det nya ThinManager-klara BIOS är förinstallerat i ASEM 6300B och 6300P industridatorer, så att du kan ta en ny dator ur kartongen och placera den direkt i din ThinManager-miljö. ThinManager-konsolen laddar ner all nödvändig firmware och programvara för applikationen utan behov av Pre-Execution (PXE) eller DHCP-infrastruktur. Ändra bara startordningen på den nya datorn, definiera dess IP-adress och starta upp den i ThinManager. Med över 4 miljoner konfigurationer att välja mellan är det inbyggda BIOS som är redo för ThinManager exklusivt för branschen. Dessutom har du garanterad support från Rockwell Automation för hela ditt ThinManager-system.