Nytt samarbete mellan HMS Networks och Wexoe AB

HMS Industrial Networks AB med bas i Halmstad och Wexoe AB i Lund ingår nytt samarbete om försäljning av lösningar för remote access i Sverige. HMS Networks och Wexøe-gruppen har under flera år arbetat framgångsrikt tillsammans i Danmark.

HMS Industrial Networks AB med bas i Halmstad och Wexoe AB i Lund ingår nytt samarbete om försäljning av lösningar för remote access i Sverige. HMS Networks och Wexøe-gruppen har under flera år arbetat framgångsrikt tillsammans i Danmark.

– Vi är glada över att ha kunnat nå en överenskommelse. Vår försäljning av HMS Networks varumärke EWON har utvecklats positivt i Danmark, så det är naturligt att utveckla samarbetet på den svenska marknaden, säger Mogens Brusgaard, VD Wexøe A/S.

Vi har följt utvecklingen av Wexøes industriella fokus på nära håll i Danmark och välkomnar ett utökat partnerskap. Det är vår förväntning att Wexøe AB investerar samma energi- och aktivitetsnivå i Sverige, säger Samuel Åkesson från HMS Networks.

Wexoe AB är glada att utöka produktportföljen för att kunna erbjuda ännu bättre lösningar. Detta hjälper våra kunder att följa med i den uppkopplade framtid som vi alla är en del av. Samarbetet med HMS Networks är en del av vår strategi för digital utveckling och vi ser mycket fram emot att komma igång, säger Tony Annell, Divisionschef Wexøe AB.

Om Wexøe A/S
Sedan 1958 har Wexøe A/S skapat lösningar och resultat för våra kunder genom mod, insikt och engagemang. Mod att se möjligheter och ta ansvar, insikt att arbeta smidigt med kunder och på marknaden samt engagemang för att skapa resultat genom lösningar.
Vi är den starkaste danska och svenska partnern, respekterad för vårt kvalitetsmärke, våra tjänster och vår professionella kompetens inom speciallösningar. Vi är nära våra kunder och förstår deras framgångskriterier så att vi kan säkerställa den optimala lösningen. Målet är alltid det goda, långsiktiga resultatet, men också att vara lätt att göra affärer med både före, under och efter en order.

Wexøes vision
Att vara ett ledande socialt ansvarsfullt företag som hjälper skandinaviska företag att realisera sin fulla potential genom att erbjuda skräddarsydda lösningar inom kritisk infrastruktur, el, automatisering och kommunikation.

För ytterligare information:
Wexøe AB, Tony Annell, tel: 070-609 26 10, tan@wexoe.dk
HMS, Samuel Åkesson, tel: 070-871 13 57, case@hms.se
Wexøe AB, Mogens Brusgaard, tel: +45 40701444, mbr@wexoe.dk

Samuel Åkesson (tv), HMS Networks och Tony Annell (th), Wexøe AB är glada att komma igång.