Fjärråtkomst – kundfall MultiCheck

Det danska företaget Multicheck A/S levererar utrustning till livsmedels- och läkemedelsindustrin världen över. De har maskiner placerade över hela världen och som behöver servas. Morten från Multicheck förklarar i videon hur de servar maskinerna hemifrån – till stor nytta för kunderna.

Multicheck A/S grundades år 2000 och levererar utrustning till livsmedels- och läkemedelsindustrin världen över. De har maskiner som står över hela världen och som behöver servas. För att ge kunderna en bra upplevelse använder de Ewon, som de installerar i alla sina maskiner. Detta gör att Multicheck kan logga in på ”remote” för att spara tid och resekostnader.

Med hjälp av lösningen för fjärråtkomst från HMS, servar Multicheck kunder, minimerar deras driftstopp och får dem igång igen snabbt.

Istället för att kunden väntar på hjälp i timmar eller dagar, får vi igång dem snabbt igen. Detta gör en riktigt stor besparing, säger Morten från Multicheck.

När Multicheck använder Ewon och loggar in på eCatcher är det precis som att stå framför maskinen. Du kan se maskinen, produktionen och starta och stoppa allt som behövs.

Läs mer

Jari Turja

Kontakta:

Jari Turja
Commercial Engineer
Tel: 072 991 81 91
jtu@wexoe.se