Enkel och innovativ omställning

Som strategisk partner och medlem i Rockwell Automation PartnerNetwork™ kan vi erbjuda de bästa automationslösningarna levererade med lokal expertis.

Våra kunder efterfrågar flexibel och effektiv utrustning som optimerar produktiviteten och ökar företagets anpassningsförmåga. Som medlem i Rockwell Automation PartnerNetwork™ har vi tillgång till komponenter från marknadens ledande leverantörer och kan därmed utveckla de mest innovativa lösningarna som snabbt kan integreras i driften.

Strategiskt samarbete förenklar implementeringen

Samarbetet i Rockwell Automation PartnerNetwork™  bidrar till att strömlinjeforma våra kunders försörjningskedja och förenklar implementeringen av framtidens automationslösningar. Som strategisk partner i Rockwell Automation PartnerNetwork™ är vårt höga tekniska yrkeskunnande erkänt liksom vår förmåga att leverera större kundanpassade lösningar genom vårt urval av kompletterande produkter som utformats för att kunna fungera tillsammans med produkter från Rockwell Automation.

Lokal partner med snabb leverans av kompletta lösningar

Vi är den moderna partnern till svensk industri både inom kompletta lösningar, speciallösningar samt enskilda men avgörande komponenter. Vårt strategiska samarbete med Rockwell Automation stärker den lokala kundsupporten och garanterar våra kunder snabb leverans från ena dagen till nästa av automationslösningar från marknadens ledande varumärken.