Wexoe är Rockwell Automation

Rockwell Automations produkter och maskinsäkerhetslösningar förbättrar funktionalitet, produktivitet och säkerhet på era industrimaskiner. Vi erbjuder marknadens bredaste utbud som hjälper dig att säkra din produktion på ett ansvarsfullt sätt.

Som experter och lokal partner för ett av de främsta globala företagen inom automation och datacenterlösningar, Rockwell automation, arbetar vårt team av specialister nära våra kunder. Vi väljer de mest lämpliga produkterna och utformar tillsammans med dem den bästa lösningen, alltid med sikte på att förbättra produktivitet och säkerställa pålitlig drift. Tillsammans med er hittar vi rätt tekniska lösningar med flexibel logistik och möjligheter för anpassning i egen montageverkstad.

Om Rockwell Automation

Rockwell Automation, ett framstående amerikanskt företag, är välkänt för sin omfattande expertis inom en rad olika branscher, inklusive maskintillverkning, paneltillverkning, automation av livsmedel och dryck samt maskinsäkerhet. Med en produktportfölj som omfattar intelligenta enheter som PLC:er, HMI:er, styrsystem, drivsystem och sensorer, strävar Rockwell Automation efter att revolutionera hur företag hanterar och automatiserar sina produktionsprocesser.

Vi på Wexoe erbjuder avancerade programvarulösningar för systemdesign, produktionsstyrning och analys, vilket ytterligare optimerar produktionskapaciteten och produktiviteten för företag över hela världen. Rockwell Automations engagemang för att förbättra företags produktivitet, effektivitet och hållbarhet syns även i deras omfattande livscykeltjänster, som inkluderar allt från installation och service till utbildning och support. På Rockwell Automation YouTube-kanal kan ni hitta viktiga resurser. Där kan ni få mer insikter och information om deras produkter och tjänster, inklusive de populära Allen-Bradley-produkterna.

Allen-Bradley: Framkanten av industriell automation och kontrollsystem

Allen-Bradley, en integrerad del av Rockwell Automation, står i centrum för modern industriautomation. Deras produkter, som är avgörande för att driva innovation och effektivitet inom automationssektorn, inkluderar en bred palett av tekniskt avancerade komponenter. Allen-Bradley specialiserar sig på att utveckla högkvalitativa automationskomponenter såsom PLC:er (Programmerbara Logiska Styrenheter), HMI:er (Human Machine Interfaces), och en mängd olika styrsystem. Dessa produkter är avsedda att tillhandahålla robusta och tillförlitliga lösningar för att automatisera och övervaka komplexa industriprocesser.

Är du intresserad av några av Rockwell automation eller allen-Bradleys produkter eller tjänster? Tveka inte att kontakta oss.

Tony Annell

Har du frågor eller en utmaning som du vill ha stöd med?

Kontakta

Tony Annell
Divisionschef
T: 070 609 26 10
E: tan@wexoe.se