Gör det enklare att designa, bygga och underhålla industriell utrustning med On-Machine™-lösningar från Rockwell Automation.

Att utforma system för dagens smarta tillverkning kan resultera i komplexa system som är svåra att designa, använda och stödja. Men tänk om det fanns ett sätt att förenkla dina maskindesigner samtidigt som de blir mer flexibla och lättare att använda? Med våra On-Machine™-lösningar är detta och mycket mer nu möjligt

Våra On-Machine-produkter monteras ute på fältet, utanför ett elskåp, så att du kan gå bort från stora, centrala skåp och istället montera dina enheter på platser som är bättre optimerade för dina applikationer. Dina maskiner kan nu nå nya prestandanivåer samtidigt som de kräver färre komponenter för att utföra arbetet.

Teknik som driver din innovation

En On-Machine-lösning kan vara rätt för dig – oavsett om du är en OEM (Original Equipment Manufacturer) eller en slutanvändare. Upptäck hur du kan utnyttja fördelarna med decentraliserad kontroll för att förbättra dina maskiner.

Effektivisera utvecklingen av dina maskiner

Rockwell Automations On-Machine-produkter monteras ute på fältet, utanför ett elskåp, så att du kan gå bort från stora, centrala skåp och istället montera dina enheter på platser som är bättre optimerade för dina applikationer. Dina maskiner kan nu nå nya prestandanivåer samtidigt som de kräver färre komponenter för att utföra arbetet.

Våra On-Machine-lösningar kan hjälpa dig att implementera maskiner som:

  • Förenklar processer genom hela maskinens livscykel
  • Anpassar sig lönsamt till de senaste tillverkningskraven
  • Möjliggör för team att agera snabbare och maximera effektiviteten

Våra On-Machine-lösningar kan hjälpa dig att:

  • Påskynda automationens design och utveckling
  • Minska maskinens kablage/anslutningar med upp till 90%
  • Sänka installationskostnader med i genomsnitt 30%

Vad är nytt inom On-Machine?

Upptäck de senaste innovationerna och hur våra On-Machine-lösningar kan hjälpa dig att förenkla och optimera dina maskiner för framtidens tillverkningsbehov.

Jari Turja

Kontakt

Jari Turja

Commercial Engineer
T: 072 991 81 91
E: jtu@wexoe.se