Allen-Bradley ArmorKinetix distribuerade servoenheter

Vi har en ny era inom området On-Machine™ rörelsekontroll. Rockwell Automation höjer ribban för vad som är möjligt i din nästa maskinkonstruktion med ArmorKinetix® Distributed Servo Drives. Denna motionplattform erbjuder Kinetix® 5700-servoenheter med hög prestanda med en kompakt On-Machine-formfaktor som gör att dina produktionsmaskiner blir mer effektiva, flexibla och kostnadseffektiva än någonsin tidigare.

Föreställ dig att dina maskiner blir mer strömlinjeformade, gröna och kraftfullare

Möt tekniken bakom en snabbare idrifttagning och smartare maskiner.

ArmorKinetix Distributed Servo Drives är en modulär och skalbar lösning som uppfyller dina behov för rörelsekontroll. Genom att montera drivenheterna utanför kontrollskåpet minskar du drastiskt systemkomplexiteten, du sänker de totala systemkostnaderna, och du möjliggör för ditt team att bli mer produktivt.

Accelerera ditt nästa smarta maskinkoncept med intelligent rörelsekontroll
ArmorKinetix Distributed Servo Drives ger tillverkare inom industrin ett nytt verktyg för att konstruera effektivare produktionsmaskiner.

Tekniken finns tillgänglig som en integrerad drivmotorlösning och som en drivenhet nära servomotorn. Detta möjliggör ett revolutionerande tillvägagångssätt för att konstruera maskiner, så att de kräver färre delar och avslutningar samt tar mindre plats på golvet. Detta resulterar i en kortare konstruktionstid, färre felkällor och en högre produktivitet per kvadratmeter.

Upptäck hur ArmorKinetix Distributed Servo Drives hjälper till att förändra vad som är möjligt i dina maskinkonstruktioner.