cold-aisle-print

Nvent Schroff - Vertiv

Expertis i Avancerade Racklösningar för datacenter och nätverk

När Wexøe i mars 2023 övertog LBW AB var det mycket för att komma åt kompetensen om den svenska marknaden och etablera sig inom segmentet IT-struktur och lösningar till datacenter. En av specialisterna som nu finns i svenska Wexøe Solution är Jan Hildeby som tar med sig över 20 års specialisterfarenhet inom allt som handlar om effektiva, och ibland, skräddarsydda racks till olika serverlösningar.

– ”Det är en stimulerande utmaning att få ingå i ett riktigt starkt team och att framöver ha möjligheten att erbjuda våra kunder högkvalitativa rackslösningar från två av de världsledande producenterna, Vertiv (tidigare Knürr) och Schroff. Två tillverkare med varsitt sortiment som kompletterar varandra i både design och pris. En brett utbud som ingen annan än Wexøe kan erbjuda. Bara det!”

När Jan går in på sina praktiska erfarenheter av att hjälpa kunder till den optimala lösningen för deras servrar eller datorer så är det många kända företag som dyker upp. ICA, SAAB, Volvo, bland andra. Och många av dem är trogna, både till den kompetens som Jan besitter och lika ofta till det varumärke de en gång valde. Det visar sig att även om Vertiv och Schroff håller en lika hög kvalitet så är det några detaljer som särskiljer den. Vertivs lösningar bygger på flexibla aluminium-enheter, vilket gör platsbyggen enklare, medans Schroff racks är färdigsvetsade i olika storlekar, lätt utbyggbara. Egenskaper som kunderna ofta blir trogna och håller sig till.

Glädjande är att både Wexøe och Jan ser en tendens till att slutkunderna allt oftare prioriterar flexibilitet och att vara framtidssäkrade, både när det handlar om ökade informationsmängder och nya tekniska lösningar. En allt bredare kunskap- och produktbas som Wexøe insett behövs framöver och som förvärvet av LBW blivit ett bevis för.

Jan Hildeby

För personlig rådgivning och expertassistans angående avancerade racklösningar för datac enter och nätverk, kontakta våra specialister hos Wexøe Solutions.

Vi är redo att hjälpa dig optimera dina serverlösningar.

Jan Hildeby

Produktchef
Tel. +46 708‑202252
jhi@wexoe.se
Stockholm