Allen-Bradleys EtherNet/IP™ Absolute Encoders 843E med inbyggd EtherNet/IP switch

Snabba krav från marknaden gör det svårare än någonsin att maximera produktiviteten inom industrin. Att ha rätt sensorer installerade på utrustningen kan verkligen göra skillnad. Det hjälper dig att förstå prestandan, och att fatta beslut som förbättrar effektiviteten och drifttiden.

Allen-Bradley®-givare är ett högkvalitativt komplement till Rockwell Automation PLC-baserad rörelsekontroll. Våra pulsgivare ger absolut feedback för positionskontroll och högupplöst inkrementell återkoppling för hastighetskontroll. Allen-Bradley®-givare har full kompatibilitet med andra Allen-Bradley servopositioneringskontroller och dessa givare är designade för hög prestanda och tillförlitlighet i tuffa industrimiljöer.

Dual Port EtherNet/IP-pulsgivare

Det senaste tillskottet till Allen-Bradleys utbud är 843E med industrinätverket EtherNet/IP™-gränssnittet. Den här nya pulsgivaren kommer standard med dubbla portar Ethernet och M12-kontakter vilket ger kunder en enkel och pengarsbesparande installation. Den innehåller också en inbyggd EtherNet/IP-switch för att ansluta ytterligare EtherNet/IP -kompatibla produkt i serie och stöder en DLR för Ethernet-mediaredundans.

Denna nya högupplösta absolutkodare är idealisk för bilindustrin, materialhantering och allmänna tillämpningar för fabriksautomation.