Allen-Bradleys 59RF RFID-läsare med IO-link

Allen-Bradleys nya 59RF-serie av högfrekventa läs-/skriv-RFID mottagare är IO-Link-aktiverade. Det gör detta till en smart Track and Trace-lösning. De kan leverera data från fabriksgolvet direkt till styrsystemen, vilket ger dig all information du behöver för att minska stilleståndstiden och för att upprätthålla produktiviteten varje dag.

Det är svårare än någonsin för industriföretag att maximera produktiviteten i en föränderlig vardag. Att ha rätt sensorer installerade på utrustningen kan göra en verklig skillnad för företag. Det hjälper för att förstå prestandan och för att fatta beslut som förbättrar effektiviteten och drifttiden.

Ett ”Connected Enterprise” som inkluderar RFID-teknik är en viktig del av detta.

Allen-Bradley RFID-system är idealiska för att spåra och dokumentera produkter när de rör sig genom tillverkningsprocessen och vidare i industriella applikationer. HF RFID-systemets taggar, sändare/mottagare och gränssnitt är utformade för den öppna ISO 15693-standarden. UHF RFID-mottagarna är utformade enligt Global Gen2-standarden.

Rockwell Automation har två nya tillägg utöver vårt 56RF EtherNet/IP-aktiverade system:

  • Vår nya 59RF-familj av HF-läs/skrivsändtagare är IO-Link-aktiverade.
  • Vår 58UHF-familj av EtherNet/IP-läs-/skrivsändtagare med en lång räckvidd.

Denna lösning integreras enkelt i The Connected Enterprise® och levererar data direkt till ett styrsystem för att minimera driftstopp och öka produktiviteten.