Rockwell Automation firar och bekräftar partnerskap på EMEA PartnerNetwork™-konferensen

BRYSSEL– (april 2022) – Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), världens största företag inom industriell automatisering och digital transformation, firade sina partnerverksamheters hårda arbete och fantastiska resultat. Firandet skedde under mottot ”Better Together”, vid årets EMEA Virtual PartnerNetwork®-konferens.

Under evenemanget delades flera ”Partner of the Year”-utmärkelser ut, till både systemintegratörer och distributörer. Wexoe är stolta över att ha fått motta utmärkelsen som årets distributör för Nordeuropa.

Innovationspriset är en bekräftelse för företag som framgångsrikt planerat och implementerat innovativa samt transformativa lösningar, inom ett eller flera områden av sin verksamhet. Det har företagen gjort genom att använda digitala och omvälvande tekniker från Rockwell Automation och andra partners. De utmärkelser, som avser de regionala partnerna, är en bekräftelse på deras resultat, tillväxt, lojalitet gentemot kunderna och övergripande verksamhet.

Christian Reuter, Regional Vice President Market Access EMEA hos Rockwell Automation, förklarar: ”Vi är otroligt lyckligt lottade som får samarbeta med några av de bästa företagen på marknaden. Det är företag som delar den pliktkänsla vi har, nämligen att leverera de bästa möjliga lösningarna och skapa trivsel för våra kunder. Det gäller inte bara för stunden, utan också i framtiden.”

Under eSamtidigt så bekräftar resultaten att ett starkt globalt samfund främjar kundernas framgångar. Under dagen förekom keynote-presentationer, diskussioner om att främja de möjligheter som följer med ett partnerskap, samt diskussioner om att utveckla kärnportföljen. Det kompletterades med öppna diskussioner med ledare, samt ämnesfokuserade breakout-sessioner.

Reuter avslutar: ”De senaste 24 månaderna har visat att dessa partnerskap, samt ett personligt och ömsesidigt stöd, har inneburit en verklig skillnad.  Vi kan se att detta är avgörande för att uppnå framgång framöver. Jag känner verkligen att alla uppskattade budskapet ’Better Together’ under årets evenemang.”

——-

Om Rockwell Automation

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), är en global ledare inom industriell automatisering och digital transformation. Vi sammankopplar mänsklig fantasi med teknisk potential.  Syftet är att flytta gränserna för vad som är möjligt för människan, och därigenom bidra till en mer produktiv och hållbar värld. Rockwell Automation har sitt huvudkontor i Milwaukee, Wisconsin. Företaget sysselsätter cirka 24 500 entusiastiska problemlösare, som hjälper våra kunder i över 100 länder. Du kan få veta mer om hur vi förverkligar The Connected Enterprise (det anslutna företaget) inom olika slags industriverksamheter, genom att besöka www.rockwellautomation.com.

Om Rockwell Automation PartnerNetwork™

”Rockwell Automation levererar ett expansivt och globalt partnerekosystem. Det kännetecknas av en marknadsledande teknik, en överlägsen lokal support och fantastiska tjänster, samt en integrerad och strömlinjeformad tillgång till olika företag”, säger Reuter. Utnyttja den innovativa teknologi som vårt nätverk omfattar, samt de tjänster som ingen ensam leverantör kan tillhandahålla. Det kommer att ge er framgångar på det internationella planet. Besök PartnerNetwork Program för att få veta mer om hur PartnerNetwork™ hjälper till med att leverera det fulla värdet av The Connected Enterprise.