Leveranssituationen m.m

Kära kund,

På Wexøe är vårt primära fokus att se till att våra kunder får tillgång till tekniska lösningar och stabila leveranser.

Tyvärr upplever vi liksom många andra företag en rådande situation med brist på råvaror och problem med frakt, som främst drivs av hög efterfrågan och låg tillgänglighet. Resultatet av detta blir instabila leveranskedjor och leveranser.

Hos Wexoe representerar vi 44 partners, varav de flesta har produktion över hela världen och därför oundvikligen påverkas av rådande situation. Detta innebär att leveranstider och priser ändras nästan dagligen. På grund av denna situation kan det uppstå tillfällen då vi förbehålla oss rätten att ändra listpriser utan varsel.

Vi samarbetar tätt på våra kunder och partners för att vi på bästa sätt tillsammans skall ta oss igenom denna period på bästa sätt, bland annat med dagliga logistikmöten där Wexøe-teamet arbetar för att hitta alternativa lösningar men också exempelvis genom att löpande under 2021 ökat lagernivåer.

Ett gott råd till våra kunder: 

  1. Planera och beställ i god tid.
  2. Undvik avtal med fast pris.
  3. Undvik att hamstra. Detta bidrar till att förlänga situationen.
  4. Du kan alltid kontrollera vårt aktuella lagerstatus på: Beställningsportal

Det är vår förhoppning att vi kan hjälpa alla våra kunder att ta sig igenom denna sorgliga post-Covid situation på världsmarknaden.

Om du behöver hjälp med att hitta alternativa lösningar kan du naturligtvis ringa, skriva eller boka ett möte med våra specialister.

 

Med vänliga hälsningar

Wexøe Holding A/S

Mogens Brusgaard

VD