IRINOX Lösningar

Irinox kapslingar
Irinox trykknapkassa

Trycknappsatser och terminalboxar

Rostfria stållådor och boxar i särskilt rengöringsvänlig design gör dem extra lämpliga för till exempel livsmedels- och läkemedelsindustrin, där det ställs höga krav på hygien. Produkterna är utrustade med påskruvbart lock och avtagbar hygienpackning i silikon enligt kraven från FDA.

Hygienklassade kapslingar

Baserat på en närmare granskning av kraven på hygienutrymmen utvecklades IRINOX-serien: Hygienic Master Line i en speciell rengöringsvänlig design och riktad till de sektorer som ställer särskilt höga krav på hygien.

Liksom IRIONXs andra sortiment är Hygienic Line tillverkad av AISI 304 eller AISI 316L rostfritt stål (Scotch brite medium – mindre än 0,8μm grovhet), ett material som används i stor utsträckning inom livsmedels-, kemi- och läkemedelsindustrin på grund av dess speciella egenskaper.

Irinox väggboks

Vägg- och monteringsbox

Ett brett utbud av rostfria väggskåp med hängd dörr, lucka eller med ruta samt även med invändig lucka. Förberedd för utvändig montering med M6-skruvar på baksidan och komplett med invändig monteringsplatta. Silikonpackning säkrar lång hållbarhet och motståndskraft mot höga temperaturer.

Irinox modulär skap

Modulära skåp och kabinett

Flexibla, modulärt uppbyggda och stort tillbehörsprogram ger oanade kombinationsmöjligheter med sortimenteet från IRINOX. Skåpen är utmärkta för kontroll- och styrskåp. Kraftig konstruktion med vändbara luckor.

Irinox gulvskåp

Kompakta golvkabinett

Fullvägskabinett med upp till 1 400 mm bredd , med enkel – eller dubbel lucka beroende på bredd. Kabinetten levereras i alla bredder utan mittstolpe IP66, vilket ger full arbetsåtkomst för montage.

Irinox konsol

Konsoller & bänkar

IRINOX konsoller och bänkar är det perfekta valet för kontrollpulpet. Dessa kan levereras som kundspecifika lösningar.