En ny generation Allen‑Bradley® PowerFlex 755TS frekvensomriktare ger mer kontroll, en ökad drifttid och en bättre avkastning på er investeringen

Vi har tagit kraftfull motorstyrning till nästa nivå med PowerFlex 755TS-driven. Smarta, flexibla och kraftfulla, dessa drivsystem är utformade för att leverera högre produktion, drifttid, energibesparingar och produktivitet.

Smartare VFD-funktioner för krävande industriella tillämpningar

Denna nästa generation av PowerFlex variabla frekvensdrivsystem passar för alla dina industriella tillämpningar. Rikta blicken mot PowerFlex 755TS VFD för vanliga traditionella variabla frekvensdrifts tillämpningar och specialiserade tillämpningar som kräver högpresterande motorstyrning.

Stöd för flera motortyper och flera motorstyrningslägen ger dig fördelen att använda en gemensam VFD för flera tillämpningar – vilket förenklar reservdelar, utbildning och support.

Öka produktiviteten och förvandla din VFD till en strategisk fördel

För att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din utrustning är PowerFlex 755TS frekvensomriktare de första sexpulsmotorstyrningarna som integrerar TotalFORCE-teknologi.

Denna smarta teknologi kombinerar flexibel, högpresterande motorstyrning, avancerade självövervakningsfunktioner och en realtids digital plattform som tillhandahåller data som kan göra skillnaden mellan vinst och förlust. Kunder utnyttjar de rika diagnostiska och prediktiva analytiska insikterna för att fatta intelligenta beslut gällande drift, energi och förebyggande underhåll.

Titta på webbseminariet och upptäck hur de nya PowerFlex 755TS-enheterna ger dig mer. Denna smarta teknik hjälper dig att uppnå dina drifttids- och produktivitetsmål oavsett bransch och tillämpning.

Se även PowerFlex selection Guide