Viktig information för våra kunder!

På samma sätt som resten av marknaden har Wexøe drabbats av en extraordinär ökad efterfrågan. Detta i kombination med en stram världsmarknad orsakar förseningar i hela värdekedjan. För att upprätthålla en hög leveranssäkerhetsnivå och begränsa förseningar är Wexøe i nära dialog med våra kunder och leverantörer.

Vi kommer att hålla er informerade om den aktuella situationen och de gemensamma åtgärder som behövs för att upprätthålla bästa möjliga leveranssäkerhet.

LEVERANSSÄKERHET
Under de senaste åren har vi inte sett liknande brister i leveranskedjan som vi upplever nu. Vi är i ständig kontakt med våra leverantörer för att säkerställa att vi följer bekräftade leveransdatum, dock är vår erfarenhet de senaste veckorna att oväntade förseningar inträffar mer och mer.
Dessa förseningar resulterar i ändringar av redan bekräftade leveransdatum och vi påpekar därför att alla för närvarande bekräftade leveransdatum är föremål för mycket hög osäkerhet för leverans i tid. Vi uppdaterar våra leveransdatum dagligen och vi ber dig att välja hur du önskar att få denna information:
• Få ändringar dagligen eller
• Få ändringar en gång i veckan och / eller
• Gå till vår orderportal och se aktuellt leveransdatum*

*) Du kontaktar vår kundtjänst, som hjälper till med tillgång till orderportalen.

BOKA I GOD TID
Under de senaste veckorna har vi upplevt att leveranstiderna under några dagar har förändrats från t.ex. 7 dagar till 35 dagar, så vi ber dig att beställa varor i god tid, för att lindra effekten av dessa leveransproblem.

För att hjälpa våra kunder ytterligare under den kommande perioden har vi på Wexøe valt att kraftigt öka vårt lager för att fortfarande vara din bästa partner. Tillsammans med våra leverantörer gör vi allt för att öka kapaciteten så snabbt som möjligt och ta hand om den växande eftersläpningen för att uppnå balans i leveranstiderna. Trots detta så ser vi att vi kommer att befinna oss i denna situation en tid framöver.

Vi hoppas på er förståelse och ber er att dela era planerade beställningar och prognoser för de kommande månaderna. Framsynthet och information om era behov under den kommande perioden ökar sannolikheten för att uppnå önskade mål.

Vi gör vårt bästa för att säkerställa kontinuitet och punktlighet i alla leveranser och värdesätter vårt samarbete för att övervinna dessa extraordinära utmaningar. Om ni har några frågor, kontakta er vanliga kontakt eller följande:

Peter Sundell,
E: psu@wexoe.se
T: 0702 69 56 69

 

Med vänliga hälsningar
Wexøe A/S

Mogens Brusgaard, CEO