Träffa oss på Scanautomatic 9-11 oktober 2018

Kom till vår monter B09:51 på Scanautomatic 2018, hvor vi ställer ut tilsammens med Rockwell Automation. Där får du möjligheten att prata med oss om hur Smart Machine med Smart Sensing, Smart Motorcontrol och Smart Safety kan hjälpa er från design till idrifttagning. Du får en möjlighet att prata med våra säljare och tekniker om hur detta kan öka värdet på era lösningar och maskiner.

Scanautomatic 2018

Scanautomatic är den självklara mässan för svensk industri när det gäller ny teknik, nya affärer och kunskapsöverföring. Wexoe AB er den självklara partner inom kundanpassade automationslösningar från Rockwell Automation.

SMART Machine

Ökade effektiviseringskrav har skapat ett behov av ökat informationsutbyte från produktionen. För att möta marknadens krav med Industri 4.0 och smart Industri krävs mer information i realtid för att underlätta beslut, analysera resultat och minska stopptider, allt för högre produktivitet med en jämnare kvalitet.

Vårt SMART koncept ger just detta, inte bara väl vid produktion utan också tack vare helt integrerade lösningar och verktyg, redan i design och utvecklingsfasen för en maskin. Enkelheten att få data definierad till den information som krävs i rätt tid till rätt person ligger integrerad i vår utvecklings och produkt plattform färdig att användas.

Studio 5000® och Integrated Architecture® från Rockwell Automation tar dig snabbt och enkelt i mål med ditt automationsprojekt. Denna plattform ger dig access till en mängd olika discipliner av kontroll oavsett om det gäller diskret, process, motorstyrning, robotkontroll eller maskinsäkerhet. En plattform med en programvara ger dig trygghet och effektivitet utan risk för okända gränssnitt mellan olika system och standarder.

Se också regeringens ambitioner om smart industri: https://www.regeringen.se/regeringens-politik/smartindustri/

SMART Safety

Smart safety är en del i lösningen från Rockwell Automation för att bidra till en högre produktivitet med bibehållen maskinsäkerhet. Detta baseras på information från ett helt integrerat system där säkerheten blir en naturlig del av automations projektet oavsett om det sker via fasta nätverk eller trådlöst.

I vår monter visar vi er gärna våra senaste lösningar inom Maskinsäkerhet.

SMART Sensing och Motorkontroll

SMART Sensing och SMART Motorkontroll är en viktig del i SMART machines. Båda koncepten ger information som väsentligt hjälper till att minska stopptider samtidigt ger det information som förenklar optimering, omställningar och investeringar för ökad produktivitet.

I vår monter visar vi exempel på hur enkelt detta implementeras och används.

Connected Component

Även i moderna maskiner och lösningar finns det applikationer som bara behöver ”tillräckligt” med information eller uppkoppling, eller ingen koppling alls mot omvärlden. För detta behov har Rockwell Automation ett koncept som erbjuder en kostnadseffektiv lösning med möjlighet för kommunikation, servo och maskinsäkerhet. Detta baseras på en PLC plattform med Micro800, Panelview800 och omgivande lågspänningsprodukter.

I vår monter visar vi vårt senaste system Micro870 och övriga komponenter för en full lösning.

Vi ser fram emot att ses i vår monter: B09:51 på Scanautomatic i Göteborg 

[/av_textblock]

Om du ønsker at lave en aftale om et møde med os, så udfyld formularen og vi kontakter dig

Kontakt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.