Utforska nya möjligheter på ROKLive 2024 – 26.-29 februar

ROKLive EMEA 2024 samlar drift-, underhålls-, ingenjörs- och teknikinnovatörer för att utforska hur Rockwell Automations intelligenta enheter, programvara, lösningar och tjänster förändrar sättet som industrin tänker på industriell automation.

Med över 155 olika sessioner som levererar en blandning av bästa praxis, diskussioner, demonstrationer, praktiska laborationer, keynote-presentationer och den helt nya Digital Engineering Summit kommer vi att visa hur våra företagsomfattande lösningar kopplar samman OT och IT som aldrig tidigare.

På ROKLive EMEA kommer du att fördjupa dig i ett ekosystem av nya idéer och teknologier designade för

  • Att optimera din produktion,
  • Bygga motståndskraft,
  • Driva hållbarhet och
  • Påskynda din digitala transformation.

Oavsett om ditt arbete tar dig in i muttrar och bultar eller om du leder team på fabriksgolvet och på kontor kommer du att hitta en upplevelse skräddarsydd för dina mål och utmaningar.

ROKLive EMEA samlar teknikkunniga yrkespersoner, tekniker och chefer inom drift, underhåll, ingenjörsvetenskap och teknik.

Evenemanget kommer att tillgodose alla erfarenhetsnivåer och färdigheter, inklusive en ny ”Digital Transformation super session” för beslutsfattare och kontakter på verkställande nivå som söker att digitalt transformera sina företag.

Tony Annell

Kontakt

Tony Annell

Divisionschef
T: 070-609 2610
E: tan@wexoe.se