ROKLive EMEA – Träffa branschens ledande experter inom automation

ROKLive (tidigare TechED) 2022 är Rockwell Automations årliga event för proffs inom drift, underhåll, utveckling och teknik, och en unik möjlighet att nätverka och utforska möjligheterna med OT/IT och industri 4.0 i allmänhet.
Evenemanget hålls 24-27 oktober i Gothia Towers i Göteborg.

Om ROKLive EMEA 2022

Medverka på ROKLive och få kunskapen för att ta täten i en ny värld av SMART tillverkning

Rockwell Automations event, ROKLive EMEA 2022, bygger på våra framgångsrika TechEd-events. Evenemanget samlar ledare och innovatörer inom driftverksamhet, underhåll, ingenjörskonst och teknologi. Vi kommer att utforska hur våra företagsomfattande lösningar kopplar samman OT och IT som aldrig förr. Genom att arbeta tillsammans utnyttjar vi data-understödda insikter för att informera om realtidsbeslut, åstadkomma bättre resultat och lyfta våra verksamheter till nya nivåer.

Det är ett mål, att vara en uppkopplad verksamhet. Det är en drivkraft som gör tillverkare smartare. En drivkraft som får dem att anamma intelligentare maskiner och enheter, nätverk och fabriksverksamheter. Den uppkopplade arbetaren är i centrum – en ny uppsättning av kunskap och färdigheter som gör det möjligt för individer och team att lyckas i en digital tillverkningsmiljö.

Kom till oss på ROKLive EMEA 2022 under perioden den 24–27 oktober på Gothia Towers i Göteborg.

Varför delta?

Genom att delta får du tillgång till den strategiska och tekniska kunskap du behöver. Du kommer att kunna hålla dig uppdaterad med den senaste teknologin, såväl som att förstå hur du kan få ut det mesta av Rockwell Automations lösningar, inklusive:

  • En unik inblick i den nya teknologin, och de allra senaste innovationerna, som kommer att utforma branschen i framtiden.
  • Djupdykningar i våra nya och befintliga produkter.
  • Praktisk vägledning om hur du får ut det mesta av Rockwell Automations produkter.

Det kommer också att finnas goda möjligheter för dig som vill nätverka med branschkollegor, och ta reda på vad som verkligen händer i den industriella innovationens framkant.

Vilka riktar sig ROKLive EMEA till?

ROKLive EMEA 2022 samlar innovatörer, yrkesfolk, tekniker och ledare inom drift, underhåll, ingenjörsvetenskap och teknologi. Evenemanget riktar sig till alla erfarenhets- och kompetensnivåer. Det inkluderar en ny ”Digital Transformation super session” (ett nytt stort sammanträde för digital omvandling). Den riktar sig till beslutsfattare och kontakter på ledande nivåer, som vill omvandla sina företag digitalt.

ROKLive EMEA 2022 kommer att tillgodose alla erfarenhetsnivåer och roller, genom högintensiva sammanträden och nätverks-events. Det inkluderar allt från beslutsfattare inom digital transformation till slutanvändare och genomförare.

Wexoe är Local Host på ROKLive 2022

Det innebär att du under hela eventet kan träffa vårt team från Sverige och Danmark.

Anmäl dig till ROKLive och kom förbi för en pratstund om att förverkliga ditt projekt.

Wexoe är en nära partner med Rockwell Automation – både i Danmark och i Sverige, och vi är stolta över att Rockwell Automation 2022 valde oss till ”Årets distributör” för norra Europa. Läs mer

För att stödja Rockwell Automations produktportfölj representerar vi även ett antal av Europas ledande tillverkare av kompletterande produkter. Det gör att vi kan erbjuda sparring, kunskap, logistik och utbildning kring kompletta automationslösningar.

Med andra ord: Rockwells slogan ”Bättre tillsammans” gäller även här.