ProSoft WiFi router

Industriell kommunikation över WiFi med snabbare roaming – mer bandbredd och högre störsäkerhet

Globalt ser vi just nu en stor brist på råvaror och processorer. Detta har gett generellt långa leveranstider i bland annat automationsmarknaden.
Vår partner Prosoft kan trots detta leverera routers för industriell WiFi med hög prestanda med korta leveranstider direkt från lager. Routern är väl anpassad för att sammankopplas med de största fabrikaten på PLC-marknaden

Automation blir hela tiden en mer väsentlig del i industrin och därmed ett ökat behov för informationsutväxling mellan system. Hela vägen från råvaror till färdig produkt följer man tillverkningen med information som skall delas för att uppnå en optimal produktion.

I samband med industri 4.0, digitalisering och analys av processer blir det allt viktigare att hitta media anpassad för industriell miljö för att bära detta dataflöde.

Prosoft Technology har utvecklat en serie med produkter för WiFi routers som uppfyller industrins krav på prestanda och robusthet. Speciellt användbart inom autonoma lösningar där det kan vara omöjligt att förlägga kabel till enheter.

  • Kan du tänka dig 5 ggr snabbare roaming hastighet?
  • Kan du tänka dig 4ggr mer bandbredd vid roaming
  • Kan du tänka dig högre störsäkerhet

ProSofts WiFi router serie är kompatibel med EtherNet/IP och PROFINET , inklusive säkerhetsprotokollen CIP Safety och ProfiSafe. Ultrasnabb Roaming på under 10ms och dessutom används endast 1 kanal istället för normalt 2 till roaming.

Ladda ner Broschyr ProSoft RLX2