Monteringshjälp

Vi har på Wexoe levererat kundanpassade lösningar och montering för den danska och svenska elindustrin sedan 1958. Vi sammanställer specifika lösningar med marknadens starkaste varumärken på vår egen monteringsavdelning, vilket säkerställer hög kvalitet och snabb hantering nära kunden.

Våra kunder i Norden får anpassade kvalitetslösningar som vi kan leverera snabbt och med en hög grad av flexibilitet. Som teknisk partner har vi insikten som behövs för att sparra om de bästa lösningarna, och vi kan sedan leverera dem från vår egen monteringsavdelning. Vi utför monteringen utifrån marknadens starkaste varumärken, och vi kan i kombination med professionell kundservice, stort engagemang och flexibilitet i samarbetet och helt automatiserat lager och logistik alltid erbjuda exakta kvalitetslösningar snabbt.

Kundanpassade lösningar och montering av allt i syntetmaterial och metall

På Wexoe erbjuder vi tillverkning/bearbetning av alla produkter i syntetmaterial och metall, såsom kanaler, rack, lådor och klämmor samt till exempel ställklämmor levererade färdigmonterade på DIN-skenor redo för dragning av ledningar i monteringsboxar. Vår monteringsavdelning är utrustad med borr- och fräsmaskiner samt en CNC-maskin som med stor precision och hastighet kan göra alla slags hål för pluggar och kopplingar. CNC-maskinen kan programmeras på basis av en autocad-ritning (IGES/DXF) eller helt enkelt en handgjord ritning från kunden.

Snabba och flexibla monteringslösningar

Vi sörjer med vår montering för kort leveranstid och stor flexibilitet. Vi kör gärna också små serier och kan relativt enkelt programmera om våra maskiner för nya uppgifter, och kan därmed erbjuda en leveranstid på typiskt 2–3 arbetsdagar beroende på uppgiftens omfattning.

Henrik Christoffersen

Vi vil gennem velkvalificerede medarbejdere og tilbyde vore kuner en innovativ og fleksibel montageafdeling, hvor alle opgaver – store som små – vil blive udført til aftalt tid og i vores sædvanlige høje kvalitet.

Henrik Christoffersen, logistikchef.