Rockwell Automation

Rockwell Automations produkter och maskinsäkerhetslösningar förbättrar funktionaliteten och produktiviteten på maskinen men även personsäkerheten runt maskinen. Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av produkter och lösningar som hjälper dig att säkra din produktion på ett säkert och ansvarsfullt sätt.
Wexoe AB Authorised Distributor for Allen-Bradley

Hitta din Produkt

Allen Bradley online produkt konfigurator ger dig möjligheten att hitta produkten du söker och samtidigt få tillgång till ritningar, datablad och manualer.

Migrering av äldre utrustning som spar tid, minskar risker och kortar driftstopp vid igångkörning

Rockwell tar ett stort ansvar när det kommer till kontinuitet av produkter, även när äldre produkter når en status som är ”Discontinued”. Se i videon hur man enkelt kan konvertera en gammal plattform till en ny.

En stor risk med att byta system är idrifttagningen där man normalt skall både ta bort den gamla installationen och implementera den nya.

Med Rockwells konverterings hjälpmedel kortas stopptiden och risker minimeras, man kan till och med backa tillbaka till det gamla på kort tid när Murphy har varit framme och satt käppar i hjulet.

Utöver det ni ser så finns det både hjälpmedel för programkonvertering och rådgivning i samband med en konvertering. Kontakta gärna oss så hjälper vi er att värdera insatsen och få kontakt med erfarna systemhus.

Lifecycle status

Utvecklingen inom produktion och automation går fort framåt. Rockwell är i fronten för att möjliggöra SMART produktion och Smarta Maskiner. När nya produkter utvecklas i snabb takt är det också viktigt att veta vilken status i livscykeln dom befintliga produkterna man har i sin produktion. Är det dags eller till och med nödvändigt att uppgradera till nyare produkter för att minimera risk för produktionsbortfall och samtidigt få mer information som kan ge en högre produktivitet?

Följ länken för information om var i livscykeln era produkter befinner sig.

Active: Aktiv

Active Mature: Produkten supportas, men nyare produkter finns

End of Life: Tidpunkt för sista tillverkning är angivet, produkten finns tillgänglig tom ”Discontinued” datum

Discontinued: Produkten har slutat tillverkas. Reperation och utbyte gäller.

Jari Turja

Kontakt

Jari Turja

Commercial Engineer
T: 072 991 81 91
E: jtu@wexoe.se

Få nyheter om automationslösningar

Med vårt nyhetsbrev kan du löpande hålla dig uppdaterad på våra lösningar inom säkerhet, läsa fallstudier och hålla koll på kommande kurser och utbildningar.