”Lab on Wheels” – en unik möjlighet att öka din konkurrensförmåga

Wexøe har sedan 2014 haft ett strategiskt partnerskap med Rockwell Automation, som auktoriserad ”Market Maker” distributör i Danmark – och från 2018, också i Sverige.

”Lab on Wheels” – Vecka 48 -50

Wexøe har sedan 2014 haft ett strategiskt partnerskap med Rockwell Automation, som auktoriserad ”Market Maker” distributör i Danmark – och från 2018, också i Sverige.

Rockwell Automation är en av de absolut största automationsleverantörerna och är efterfrågad i alla länder. Vi ger nu en möjlighet att utöka din kunskap på Rockwell och få access till fler kunder och därmed öka din konkurrenskraft på marknaden. Vi tror att kunskap skapar värde. Därför erbjuder vi dig och dina kolleger en unik möjlighet att få en inblick i och arbeta med Rockwell Automations ”Integrated Architecture”.

Vi kommer till en plats nära dig med vår demolastbil som är ombyggd till en kursmiljö. I våra ”Hands-On Lab’s” får du och dina kolleger, efter en kort introduktion, möjligheten för att arbeta med Mjukvaran Studie 5000 och uppleva hur enkelt det är med integration i industriella automationslösningar.

Där finns programmeringsövningar baserade på GuardLogix 5370S, samt integration av: Safety, Drives, Distribuerat I/O och HMI.

Vidare finns där Labbar som innehåller lösningar för Servo, Prosoft Gateways samt safety lösningar med den konfigurerbara säkerhets modulen CR30

Förutsättningar

Du har erfarenhet av PLC-programmering, men arbetar inte idag med Rockwell Automation applikationer.

Förväntningar

Du får Hands-On erfarenhet med hur Rockwell Automation ”Itegrated Architecture” gör automation överskådligt och konkurrenskraftigt på såväl mindre som komplexa applikationer.

Antal per session

För att få ett optimalt utbyte till deltagarna så är max antal deltagare satt till 10 per session.

Tidpunkt

Vecka 48 till 50 i södra Sverige

Intresseanmälan

Skicka ert intresse till tan@wexoe.se

Vi återkommer med platser och tider vid förfrågan.