FLEXHA 5000

FLEXHA 5000 från Rockwell Automation är en banbrytande I/O-plattform med en integrerad design som minskar hårdvarans komplexitet och designkostnader.

FLEXHA 5000 har 1 Gb EtherNet/IP™-nätverksanslutning och erbjuder högre hastighet och ökad bandbredd.

Plattformen är alltså en smartare och effektivare I/O-lösning som minskar stilleståndstid för maskinanläggningen och kostnader för utveckling.

FLEXHA 5000 I/O-plattformen i kombination med PlantPAx 5 möjliggör integrerad styrning i ditt Connected Enterprise-produktionssystem inom tre viktiga områden:

  • Redo för processapplikationer: FLEXHA 5000 I/O-plattformen är nära integrerad i PlantPAx-system och ger därför effektivare designtid. Plattformen stöder ControlLogix®5580-styrenhetsredundans i applikationer med höga tillgänglighetskrav från programvaran Studio 5000 Logix Designer® (version 35 eller senare) och erbjuder mer konsekventa operationer med större tillförlitlighet.
  • Flexibilitet i design och underhåll: FLEXHA 5000 I/O-plattformen är designad för upp till 24 I/O-moduler på en enda nod, vertikalt eller horisontellt, och i valfri modulsekvens. En minskning av stilleståndstid uppnås med RIUP (Removal and Insertion Under Power) och enkla onlineändringar.
  • Universal I/O-lösning: FLEXHA 5000 I/O är en flexibel lösning som kan konfigureras per kanal från Studion 5000-mjukvaran (version 35 eller senare) som analog (HART-kompatibel) eller diskret, ingång eller utgång.