Nätverk och Stratix® Switches

Nätverk och Stratix® Switches

Allen-Bradley® Stratix® switchar erbjuder en säker infrastruktur till ditt maskinnätverk. Konfigureras via IT och OT verktyg för ökad produktivitet i en säker miljö.
Lär dig hur du väljer rätt switch till din maskin/anläggning och få ökad förståelse för en Managed switch

Allen-Bradley® Stratix® switchar är utvecklade, optimerade samt testade för industriella miljöer.
Integrationen med Allen-Bradley® Logix-system ger möjlighet att i realtid reagera på kommunikationshändelser och minska riskerna i er produktion.
Integrationen med Allen-Bradley® Logix-system och Ciscos operativsystem ger både IT och OT möjlighet att konfigurera och diagnostisera nätverket.
Faceplates till våra PanelView®- och FactoryTalk®View-enheter med möjlighet till konfiguration och diagnostik direkt i ert operatörsgränssnitt.

Anmäl dig vårt webbseminarium och uppdatera dig på vår Stratix® produktportfölj och hur du kopplar ihop ditt maskinnätverk.

Vi håller webinarier och ger dig inblick i:

Vilka produktval som kan göras
Hur du ansluter ditt system till maskinens nätverk
Efter webbinariet får du en överblick över fördelarna vid att använda en Managed switch samt uppdaterad kunskap om Allen-Bradleys Stratix®-produktsortiment. Vi ger dig också svaret på frågan: Är en Unmanaged switch alltid rätt?

Delta i vårt webbinarie för att höra mer om fördelarna med en programmerbar Stratix® switch.

Presentatörerna är Jari Turja och Rene Line, båda är Commercial Engineers med många års erfarenhet av automation och Rockwell Automations produkter och lösningar.

Målgrupp: Automationsingenjörer, konstruktörer, IT m.fl

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *